Rainbow Six: Siege 20 Milyon Kayıtlı Oyuncuya Ulaştı, Oyuna Büyük Bir Güncelleme Geliyor

07.08.2017 01:54 Gazali Çetinkaya

 
 
   Ubisoft, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'in yeni bir kilometre taşına ulaştığını duyurdu. Firmanın açıklamasına göre, taktiksel first-person shooter oyunu 20 milyon kayıtlı oyuncu sayısına ulaştı ve bununla birlikte her gün 2.3 milyondan fazla kişi oyuna giriş yapıyor.
 
   Buna ek olarak, Ubisoft Tom Clancy's Rainbow Six: Siege için yeni bir güncelleme geleceğini de açıkladı. Boyutu gelecekteki güncellemelerin temelini oluşturması sebebiyle platforma göre 15 GB - 42 GB arasında olacak.
 
 
 
   Y2S3.0 kod adlı güncelleme oyun arama süresi, ping, konsollarda yükleme süresi ve çeşitli optimizasyon, oynanış ve grafik iyileştirmeleri sunacak. Geliştirici ekibin belirttiğine göre Y2S3.0 güncellemesi PC'de düşük ayardan ultra ayar seçeneğine kadar çeşitli doku iyileştirmeleri sunacak. Böylelikle karakter ve çevre dokularında kalite açısından artış yaşanacak.
 
   Tom Clancy's Rainbow Six: Siege 1 Aralık 2015 tarihinde çıkışını gerçekleştirmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler