Rainbow Six Siege Skull Rain için Çıkış Videosu Paylaşıldı

01.08.2016 22:36 Gazali Çetinkaya

   
   Ubisoft'un geçtiğimiz günlerde tanıttığı Operation Skull Rain genişleme paketi yarın itibarıyla ulaşılabilir olacak ve Ubisoft paketin çıkmasına çok az bir süre kala çıkış videosunu paylaştı.
 
   Brezilya atmosferini getirecek bu paket ile birlikte oyuna iki operatör ve bir harita eklenecek. Caveira ve Capitão adındaki iki operatör season pass sahiplerine sunulacakken Favela adındaki harita her oyuncuya sunulacak. Season pass sahibi olmayanlar bu iki operatörü açmak için ise 9 Ağustos tarihiyle birlikte renown veya R6 kredisi ile açabilecek. 
 
   1 Aralık 2015 tarihinde çıkış yapan Tom Clancy's Rainbow Six Siege; PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları üzerinde ulaşabilir durumda. Paylaşılan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler