Rainbow Six Siege Yaratıcıları ve Çekirdek Ekip Yeni Bir Projeye Geçti

19.12.2019 15:05 Özgür Eroğlu

 
Ubisoft'un başarılı rekabetçi FPS shooter oyunu Rainbow Six Siege'in yaratıcıları ve geliştirme aşamasındaki çekirdek ekip, Ubisoft'un duyurusuna göre yeni bir projeye geçti. Rainbow Six: Siege 2015 yılında piyasaya sürülmüştü.
 
Uzun zamandır yaratıcı direktörlük yapan Xavier Marquis ve marka direktörü Alexandre Remy, Rainbow Six Siege'in ana geliştirme ekibi ile birlikte yeni bir projeye geçiş yaptılar. Marquis ve Remy, Rainbow Six Siege'in bugün bu kadar başarı sağlamasında en fazla katkıyı yapan insanlardan ikisi.
 
Rainbow Six Siege'in geliştirme ekibinin büyük bir kısmının değişmediğini de ekleyelim. Oyunun ana yönetmeni Leroy Athanassoff hala ekibin başında. 
 
Yeni projenin ne olduğuna dair herhangi bir bilgi yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler