Raised By Wolves, İkinci Sezon Onayını Aldı

17.09.2020 21:30 Özgür Eroğlu

 
Alien, Blade Runner, The Martian ve Gladiator gibi filmlerin yönetmeni olan başarılı isim Ridley Scott'un yeni dizisi Raised By Wolves'tan güzel haber geldi.
 
Dünyanın yok olduğu ve androidlerin çocukları yetiştirdiği bir gelecekte geçen bilim kurgu türündeki Raised by Wolves, ikinci sezon onayını aldı.
 
Dizinin ilk sezonunun 7 bölümü yayınlandı, geriye sadece 3 bölüm kaldı. İkinci sezonun onaylanması dışında hiçbir ayrıntı bilinmiyor. Ancak ikinci sezonun duyurusu için paylaşılan kısa videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Dizinin yapımcılığını ve yönetmenliğini Ridley Scott üstleniyor. Yaratıcılığını ise Prisoner filminin senaristi Aaron Guzikowski üstleniyor.

Oyuncu kadrosunda ise Jordan Loughran, Ethan Hazzard, Winta McGrath, Aasiya Shah, Ivy Wong ve Loulou Taylor bulunuyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler