Rapor: Bizarre Creations Bu Cuma Kapanıyor

Şirketin son oyunlarından Blur, Mario Kart sistemini daha ciddi bir havaya sokmuştu.
14.02.2011 23:34 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz günlerde 7 Studios, şimdi ise Bizarre Creations. Activision'un çatısı altındaki yapım şirketleri bir bir kapanışa sürükleniyor. Daha çok, oyun değil, oyunun yapım tarafıyla ilgilenen sitelerden Develop'un yayınladığı rapora göre Bizarre Creations, bu Cuma kepenklerini indiriyor.
 
     İlk olarak İngiltere'nin Liverpool şehrinde 1994 yılında yapımcılık hayatına başlayan Bizarre Creations'u son olarak James Bond 007: Blood Stone oyunuyla görmüştük. Bundan öncesinde Bizarre; Blur, Geometry Wars, Project Gotham Racing gibi yapımlarla karşımıza çıkmıştı.
 
     Bizarre Creations'un kapanma nedeni hâla bilinmiyor. İlk önce bir söylenti çıkmıştı ve ardından bu söylenti Activision tarafından onaylanmıştı. Bu söylentiler bile Bizarre Creations'a alıcı bulmaya yetmişti. Zirâ, Bizarre Creations çalışanlarından birisinin Develop'a açıklamasında bazı şirketlerin söylenti sonrası kendileriyle ilgilendiklerini açıklamıştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Blur Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bizarre Creations Dağıtıcısı: Activision Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 4 Dk önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 1 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 2 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 2 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler