Rapor: Devil May Cry: HD Collection Geliyor

Bu paket için şeytanı bile ağlatırız!
07.09.2011 02:28 Levent Polater

 
    Son zamanlarda iyice trend hâline gelen koleksiyon paketi furyasına Devil May Cry da katılıyor gibi görünüyor. Bunu ESRB'nin Devil May Cry, Devil May Cry 2, ve Devil May Cry 3: Dante’s Awakening'i Playstation 3 ve Xbox 360 için tekrar listelemesinden çıkarıyoruz.
 
    Daha önce de Devil May Cry'ın HD sunum ile koleksiyon paketi şeklinde satışa sunulacağına dair söylentiler dolaşıyordu. E3'te duyurulması beklenen bu paket, pek de düşünüldüğü gibi olmadı ve duyurulmadı ancak oyunun duyurusu yakın görünüyor.
 
    ESRB'deki listelemeler %99 bir oyunun onaylanması anlamına geliyor. Yani Devil May Cry: HD Collection adında veya buna benzer bir paket duyurusuna şimdiden hazır olun. Her an gelebilir. DMC'den önce bu paket ilaç gibi gelecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devil May Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler