Rapor: Duke Nukem Baştan Başlayacak

Duke'ün uzun süreli yapım aşaması oyuna pek yaramamıştı...
22.08.2011 17:25 Ersin Kılıç


     15 yıllık bir özlemi sonlandıran 2K Games ve Gearbox Software'in Duke Nukem ile işleri tabi ki bitmedi. Uzun süredir geliştirilen Duke Nukem Forever ile birlikte serinin haklarını da alan 2K Games, Duke Nukem için yeni maceralar düşünüyor.
 
     Hatırlarsanız oyunun çıkışı ile birlikte firmadan bazı açıklamalar yapılmış ve firmanın patronu olan Strauss Zelnick, yaptığı açıklamada yetişkinlere özel içeriklerin, esprilerin devam etmesini ve yeni Duke Nukem oyunu yapmak istediklerini belirtmişti.
 
     Bugün ise Offical Xbox magazine'den konu ile alakalı önemli bir bilgi geldi. Geçtiğimiz günlerde Fable'ın yeni oyununun 2013 yılında çıkacağını raporlayan OXM, bu seferde yeni Duke Nukem için önemli bir rapora yer verdi. Derginin bu raporuna göre 2K Games, Duke Nukem'in sıradaki oyunu için seriyi en başa döndürmeye hazırlanıyor. Firmadan resmi bir açıklama ise tabi ki yapılmış değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 14 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler