Rapor: GTA V, 25 Milyon Adet Satacak

26.10.2011 15:34 Levent Polater

 
    Rockstar'ın fitilini ateşlediği Grand Theft Auto V için nefesler tutuldu. Sterne Agee analizcilerinden Arvind Bhatia ise oyun ile ilgili çarpıcı bir tahminde bulundu.
 
    Bhatia, GTA V'in 25 milyondan fazla satacağını ve Rockstar'ın sevilen açık dünya serisinin yeni halkasıyla Call of Duty: Black Ops kadar iyi satış başarısı göstereceğini söyledi. Belirtilen rakamlara göre GTA V, GTA IV'ün de 3 milyon satış adedi önünde olacak.
 
    Take-Two, oyunun ilk videosunu 7 gün sonra gösterecek. Şu anda bununla ilgili bir geri sayım sitede başladı, sabırsızlanıyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 2 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 2 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 3 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 4 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler