Rapor: "Nintendo NX, Temmuz 2016'da Piyasaya Çıkacak"

02.07.2015 16:16 Alkan Adakaner

 
      Digitimes'ın raporlarına göre Nintendo NX, Temmuz 2016'da piyasaya çıkacak. Nintendo şu an donanımı üretmek için çeşitli teknoloji firmalarıyla görüşüyor ve deneme üretimine Ekim ayında başlanması düşünülüyor.
 
     Söylenenlere göre Şubat-Mart 2016'da cihazın seri üretime girecek sürümü netleştirilecek ve Mayıs-Haziran gibi de seri üretime geçilecek. Sonrasında Temmuz 2016'da konsol satışa sunulacak. 
 
    Nintendo'nun ilk yılında 20 milyon adet NX piyasaya sürmesi bekleniyormuş. Donanım sağlayacak firmalar arasında Foxconn Technology, Macronix, PixArt Imaging, Coxon Precise Industrial, Nishoku Technology, Delta Electronics, Lingsen Precision Industries ve Jentech olduğunu belirtelim.
 
     Nintendo muhtemelen Wii U için duyurduğu The Legend of Zelda'yı doğrudan NX platformuna çıkaracak. Bunun yanında yeni bir Metroid Prime oyununun NX için geleceği de açıklanmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler