Rapor: PS Vita'nın RAM Kapasitesi Düşürülmedi

3DS'in fiyatının büyük ölçüde düşecek olması Playstation Vita satışlarına zarar verebileceği düşünülüyor.
29.07.2011 15:24 Levent Polater

 
    Playstation Vita'nın RAM boyutunun küçüldüğü söylenip duruyordu. Ancak Develop’un raporlarına göre Vita'nın RAM'inde herhangi bir değişim yokmuş.
 
    Develop bu bilgiyi Sony Japonya'dan aldığını belirtmiş ve detaya girmemiş. Daha önce RAM kapasitesinin 512 MB'da 256 MB'a düşürüldüğü belirtiliyordu. Sony hiçbir zaman cihazın RAM kapasitesini kendi ağzından açıklamadı. 512 MB'ın da bir söylenti olduğunu belirtelim.
 
    Yapımcılar ise RAM'in düşürülmesinin kendilerini sıkıntıya sokmayacağını belirtmişlerdi. Ancak Vita'nın RAM boyutunun değişmediğini öğreniyoruz, tabii bu rapor doğruyu gösteriyorsa.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 1 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 2 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 3 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 3 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler