Rapor: PlayStation Neo, 7 Eylül Tarihinde New York'ta Tanıtılacak

08.08.2016 13:59 Gazali Çetinkaya

 
   Sony'nin standart PlayStation 4'ten daha güçlü olarak sunmayı planladığı Neo'nun resmi tanıtımı hala yapılmış değil. Çoğu kişinin Tokyo Game Show'da tanıtılmasını beklediği Neo için önemli sayılabilecek bir söylenti haberi geldi.
 
   Fransa'nın büyük oyun sitelerinden Gameblog yaptığı haberde PlayStation Neo'nun 7 Eylül tarihinde New York'ta tanıtılacağını yazdı. Gameblog.fr tüm belirtilerin duyurunun Tokyo Game Show'da yapılacağı yönünde olduğunu ancak "Bizim kaynaklarımız duyurunun 7 Eylül'de New York'ta yapılacağını söylüyor." şeklinde bir açıklamada bulundu. Ayrıca kaynaklarının net bir şekilde bunu belirttiklerinin de altını çizdi.
 
   Tabii ki resmi bir açıklama bulunmasa da belirtilen tarih olası görünüyor en azından New York olmasa bile PlayStation Neo'nun aynı ay içerisinde yapılacak Tokyo Game Show'da tanıtılmasını bekliyoruz. Tokyo Game Show'un 15 Eylül tarihinde başlayacağını hatırlatalım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 34 Dk önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 2 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 3 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 4 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler