Rapor: Sony, Vita Hafıza Kart Fiyatlarını Düşürdü

Hangi hafıza kartını almayı planlıyorsunuz? 4, 8, 16 veyaaa 32?
23.12.2011 23:50 Levent Polater

 
   Sony'nin Playstation Vita için hafıza kartı fiyatlarını düşürdüğü rapor edildi. Bu gerçekten iyi bir haber çünkü kartların fiyatları cep yakan cinsten olduğu için eminim çoğu oyunsever kara kara bu konuyu düşünüyordu.
 
    İlk fiyat düşürenlerin başını Gamestop çekti. 4 GB'lıktan 32 GB'lıka kadar 4 farklı seçenek sunan Sony'nin hafıza kartları için Gamestop 30 dolar ile 120 dolar arası değişen fiyat yelpazesi sunuyordu. Şimdi ise bu fiyatların 20 ile 100 dolar aralığına çekildiği bildirildi.
 
    En yoğun ilgiyi toplayan 16 GB'lık hafıza kartının fiyatının 65 dolardan 60 dolara düşürülmesi dikkatleri çekmedi değil. Diğer hafıza kartlarında daha kuvvetli bir indirim yapıldığı rapor edilmekte.
 
    Tabii en önemli konuların başını Playstation Vita için satılacak olan PSN oyunlarının boyutu çekiyor. Eğer boyutlar büyük olursa, oyunseverler 4 veya 8 GB'lık hafıza kartı alma konusunda tereddüte düşecekler. Bu konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 15 Dk önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 2 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 3 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 3 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler