Rapor: Sony'nin Yeni Abonelik Hizmeti Önümüzdeki Haftanın Başlarında Duyurulacak

25.03.2022 22:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, çeşitli kaynaklardan elde edilen Bloomberg raporuna göre, uzun süredir söylentileri olan yeni oyun abonelik hizmetini önümüzdeki haftanın başlarında duyuracak. Xbox Game Pass'e rakip olarak gelecek olan bu sistem, oyuncu topluluğu tarafından merakla bekleniyor.
 
Rapora göre yeni abonelik hizmeti, PlayStation Now ve PlayStation Plus'ın bir kombinasyonu şeklinde olacak. Kullanıcılar bu sistemle beraber modern PlayStation oyunlarının yanı sıra eski klasik oyunlara kadar erişim sağlayabilecek. Kullanıcılara bu kapsamda istediği üyelik tipini alabilecek.
 
Öte yandan yeni gelecek olan abonelik sistemi, Xbox Game Pass'ten farklı olacak. Xbox Game Pass hizmetine bazı oyunlar, piyasaya sürüldüğü ilk gün dahil oluyordu. Ancak Sony'nin yeni hizmetinde bu durum farklılık gösterecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler