Rapor: Steam Deck 1 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

04.10.2022 14:14 Mehmet Tandoğan

 
 
David Edmundson, Academy 2022 konferansındaki bir konuşmada Steam Deck hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Konuşma sırasında (videoda 29:45'te) Edmundson, Steam Deck'in satışlarının bir milyon adeti aştığını açıkladı. Edmundson: "PC el konsol satışı bir milyon birimi aştı ve hala sipariş veriliyor" ifadelerini kullandı.
 
Steam Deck 7 inç, 1280x800 çözünürlükte, 60hz LCD ekrana sahip olarak karşımıza çıkıyor. Dört çekirdekli bir AMD, Zen 2 CPU sekiz iş parçacığı yer alıyor. Ayrıca RDNA2 GPU'ya bağlı sekiz CU (hesaplama birimi) barındırıyor ve 16 GB LPDDR5 RAM'i bulunuyor. Ek olarak Bluetooth desteği de yer alıyor. Herhangi bir PC'ye, klavyeye ve fareye bağlayabilirsiniz. 
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Deck Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: Servis Çıkış Tarihi: 15 Temmuz 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler