Steam Deck "Milyonlarca" Adet Sattı

13.11.2023 12:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Valve tarafından kullanıcılara sunulan ve piyasaya sürülen el PC konsolu Steam Deck satmaya devam ediyor. Cihaz piyasaya sürülmeden önce Valve hedeflerinin "milyonlarca" adet satmak olduğunu bildirdi ve şu andaki süreçte bu hedefle ulaştığını aktarabiliyoruz. 
 
Steam Deck satmaya ve yeni sürümleri çıkmaya devam ediyor
 
 
 
The Verge'e konuşan Valve tasarımcıları Lawrence Yang ve Pierre-Loup Griffais, şirketin "milyonlarca" Steam Deck sattığını doğruladı. Özellikle kaç milyondan bahsediyoruz sorusuna verdikleri cevap ise yetersiz. Bu durum belirsizliğini korurken en az iki milyon sayısından bahsedebiliriz.
 
Geçen yılın Ekim ayında Valve, konsolun bir milyondan fazla adet sattığını duyurmuştu. Bu süreçten sonra istikrarlı bir hızda satış yapmaya devam ettiği belirtiliyor. Geçtiğimiz günlerde şirket, 16 Kasım'da piyasaya sürülecek olan Steam Deck OLED'i de tanıttı. Muhtemelen bu da satışların sağlıklı bir şekilde artmasını sağlayacak.
 
Öte yandan Valve, Steam Deck 2 üzerinde çalıştığını da doğruladı. Ancak yeni konsolun çıkış yapmasına bir hayli zaman var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Deck Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: Servis Çıkış Tarihi: 15 Temmuz 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 25 Dk önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 40 Dk önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler