Rapor: Xbox Live TV, Bu Seneye Yetişecek

Kinect desteğiyle Xbox 360 çok daha interaktif aktiviteler yapılabilen bir platform hâline geldi.
16.09.2011 23:23 Levent Polater

 
    Microsoft CEO'su Steve Ballmer, hâlen Xbox Live TV planlarından vazgeçmediklerini ve 2011'de bu projeyi hayata geçireceklerini söyledi.
 
    BUILD etkinliğine katılan Ballmer, Xbox 360'a onbinlerce video içeriği getirmek için yoğun çaba sarfettiklerini ve konsollarının TV pazarında ESPN, Hulu ve Netflix hizmetleri sayesinde çok önemli bir yerde olduğunu belirtti.

    Ballmer, Kinect desteği sayesinde aranılan her şeyi sesinizle bulabileceğimizi de belirterek menü ve arayüzler arasında kaybolma korkusunu yaşamak zorunda olmadığımızı da sözlerine ekliyor.
 
    Son haftalarda sizlerle paylaştığımız bir rapora göre yalnızca Amerika'daki Xbox 360 kullanıcılarının %42'sinin her gün ortalama konsollarında 1 saat video içerik izlediğini görmüştük. Microsoft, bu oranı daha da ileri taşımak için kolları sıvamış görünüyor.
 
    Xbox Live TV'ye geri dönecek olursak, bu proje ile ilgili detaylar henüz bilinmiyor ancak bu projede öne çıkan şeyin şimdilik sadece Kinect ile sesli arama olması otoriteleri şaşırtıyor. CNN'e açıklama yapan bir uzman, "Microsoft, başka bir sağlayıcının yaptığı şeyi ne zaman yapmamaya başlayacak? Arama hizmeti bir keşif değildir." demiş. Belki Microsoft'un Xbox Live TV ile ilgili çok daha büyük planları vardır ancak dediğim gibi şimdilik hepsi bir sır. Bekleyip görmekten başka çaremiz yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler 1 Saat önce İlk Resident Evil Oyunu GOG Platformunda Satışa Sunuldu 1 Saat önce Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 5 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 6 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler