Rapor: Yeni Nesil Xbox, 2013'te Satışa Çıkacak!

Acaba yeni nesil Xbox'a Xbox 720 ismi mi verilecek? Tahmini olan?
15.12.2011 23:04 Levent Polater


    Çember gittikçe daralıyor. Xbox 720 için söylentiler gittikçe geniş alana yayılırken taze alınan bir rapor sisli ufku biraz daha aydınlattı. Teknoloji sitelerinden CNET'in Microsoft'un içindeki Xbox ekibinden aldığı kesin ve net rapora göre Xbox 720, Xbox 3, Xbox Next veya yeni nesil Xbox'ın 2013'te çıkacağı söyleniyor.
 
    AMD'nin grafik işlemcisini kullanacağı söylenen yeni nesil Xbox 720'nin böylelikle E3 2012'de duyurulacağı kesin gibi görünüyor. Böylelikle Microsoft'un 1. parti yapımcılarının da yeni nesil Xbox için çıkış oyunlarını yetiştirmek üzere yeterli zamanları olacak gibi görünmekte. Halo 4, Gears of War 4 veya Forza Motorsport 5'in yeni Xbox'ın çıkış oyunlarından biri olabileceğine de kesin gözüyle bakılmakta.
 
    Yeni nesil artık düşündüğümüzden de yakınımızda. Ama ilk olarak startı gelecek sene yapacağı çıkışla Nintendo Wii U verecek, ondan sonra yeni nesle adımını atacak ilk firma Microsoft ve Xbox 720 olacak gibi görünüyor. Sony ve Playstation 4 cephesi ise şimdilik suskun. Belki de The Last of Us'ın oyun içi grafiklerini bize gösterdikten sonra Playstation 3'te hâlâ hayat olduğunu bize bir kez daha kanıtlamış olduklarını düşünüyor olabilirler.
 
    Yorumlarınızı bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 87 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler