Rare Karakterlerini Daha Fazla Ödünç Verecek

Conker's mükemmel karakterleri ile Rare'in en dikkat çekici oyunlarından
14.01.2010 18:20 Alkan Adakaner

Microsoft Rare'i Nintendo'dan tam 300 milyon dolara satın almıştı. Oldukça önemli oyunlar geliştiren Rare'in bazı karakterleri böylece Microsoft'a geçti.
 
Perfect Dark, Banjo and Kazooie, Conker's, Grabbed By The Ghoulies, Viva Pinata ve Kameo şu an Rare'in en gözde oyunları olarak göze çarpıyor.
 
Rare oyunlarından Banjo and Kazooie'nin ana karakterleri Sega'nın yarış oyunu Sonic & Sega's All Stars Racing'in Xbox 360 sürümünde boy göstermeye hazırlanırken Rare'den yeni bir açıklama geldi.
 
Rare başkanın Mark Betteridge Sonic&Sega All Stars Racing'de görünmesinin henüz başlangıç olduğunu ve ileride diğer firmaların yaptıkları oyunlarda daha fazla karakterlerinin görüneceğini açıkladı.

Betteridge böylece karakterlerinin oyuncuların gözü önünde daha fazla olacağını düşünüyor. Peki ne tarz oyunlarda bu karakterler kullanılacak henüz bir bilgi yok.

 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 47 Dk önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler