Rare Replay İngiltere'de Geçtiğimiz Hafta'nın En Çok Satan Oyunu Oldu

10.08.2015 14:20 Ömür Gencer


       Yeni bir haftanın başlamasıyla haftalık oyun satışlarına ait bilgiler de geldi. Geçtiğimiz hafta çıkış yapan Rare Replay, İngiltere'nin o hafta en çok satan oyunu oldu. Böylece Rare Replay, Xbox One çıkışını yaptığından bu yana İngiltere'de haftalık satışlarda birinci sıraya yerleşen ilk Xbox One'a özel oyun oldu.
 
      Listenin ilk yirmi oyununa baktığımızda Rare Replay dışında yeni bir oyunun çıkış yaptığını göremiyoruz. Rare Replay'in birinci sıraya yerleşmesinde bu durumun da oldukça önemi oluğunu belirtelim. Rare Replay'i LEGO: Jurassic World, Batman: Arkham Knight, The Elder Scrolls Online ve GTA V takip ediyor.
 
       Rare'in İngiltere'de haftalık oyun satışlarında birinci sıraya yerleşen son oyunu 1998 yılında N64'e çıkan Banjo Kazooie'ydi. Geçtiğimiz haftanın en çok satan 20 oyununu aşağıdan görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rare Replay Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Rare Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: 4 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler