Ratchet & Clank: Rift Apart PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

14.07.2023 14:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Nixxes Software iş birliğiyle PC oyuncularına sunulacak Ratchet & Clank: Rift Apart için resmi PC sistem gereksinimleri açıklandı. Sistem gereksinimlerine bakacak olursak detaylı bir şekilde karşımıza çıktığını ve her ayar için istenilen gereksinimini görebiliriz.
 
1080p, 1440p ve 4K sistem gereksinimleri
 
 
 
Ratchet & Clank: Rift Apart yakında PC'ye geliyor ve çıkışa az bir süre kala oyunun resmi PC sistem gereksinimleri açıklandı. Bu kapsamda oyunu 1080p, 1440p ve 4K'da oynamak için belirli sistemlere sahip olmamız gerekiyor. Detaylara bakacak olursak oyunu 60 FPS ve 1440p/ Yüksek Ayarlarda oynamak için NVIDIA GeForce RTX 3070 veya AMD Radeon RX 6800 bir ekran kartına sahip olmak gerekiyor. Geliştiriciler ayrıca SSD kullanılmasını öneriyor ve bu ön ayar için 16 GB RAM'e ihtiyaç duyulacağını belirtiyor.
 
Diğer taraftan çıtayı biraz daha yükselten ekip 60 FPS / 4K / Yüksek Ayarlar / Çok Yüksek Işın İzleme seçenekleriyle oyun oynamak için NVIDIA GeForce RTX 4080 veya AMD Radeon RX 7900XTX bir ekran kartı öneriyor. Ek olarak oyunda DLSS 2 ve FSR 2.0 yer alıyor. 
 
Ratchet & Clank: Rift Apart, Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için 26 Temmuz'da geliyor. 
 
İşte detaylı PC sistem gereksinimleri
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet & Clank: Rift Apart Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler