Rayman 3: Hoodlum Havoc HD Olarak Dönüyor

Rayman'ın bu macerası türü sevenlerin büyük beğenisini kazanmıştı
23.11.2011 11:45 Alkan Adakaner

     Rayman'ın 2003 yılında çıkan başarılı oyunlarından Rayman 3 Hoodlum Havoc şimdi HD olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Playstation Network (PS3) ve Xbox Live'dan oyunu satın alma şansımız olacak.
 
     Ubisoft'un açıklamalarına göre 15-20 saat arası süren bir macera sunacak oyunda yeni içerikler de bulunacak. Mesela 9 yeni mini oyun bunlar arasında sayılabilir. Achievement ve Trophy desteğinin yanı sıra dünya çapında leaderbord özelliği sunacak HD sürüm grafiksel olarak da daha gelişmiş olacak.
 
     Grafikler ve seslerde düzeltmeler yapan geliştirici ekip oyunun 60 fps hızında çalışacağını söylüyor. Sanırım Rayman Origins'in başarısından sonra Hoodlum Havoc da büyük ilgi görecektir. HD sürümün ilk görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rayman 3: Hoodlum Havoc HD Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: 21 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 21 Dk önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 40 Dk önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler