ReCore'un Yükleme Sürelerini Kısaltacak Güncelleme Geliyor

22.09.2016 11:19 Gazali Çetinkaya

   Metroid Prime ile tanıdığımız Armature Studio ve Mega Man ile bilinen Keiji Inafune'nin yer aldığı ReCore, 16 Eylül tarihinde Avrupa bölgesindeki kullanıcılar için çıkış yapmıştı ve oyunun en can sıkıcı kısımlarından birisi de uzun yükleme süreleriydi. Oyunun ilk gün güncellemesinin yapılmasına rağmen bazı mekanlarda ve ölümlerden sonra yükleme süreleri 2 dakikayı bile geçebiliyordu.
 
 
   Neyse ki geliştirici ekip Armature Studio kullanıcılardan gelen geri dönüşlere kulak vermiş ve yükleme sürelerini kısaltacak güncelleme üzerinde çalışıyorlar.
 
   Resmi siteleri üzerinden paylaşılan mesajda Xbox One ve Xbox One S üzerinde yükleme sürelerini kısaltacak güncellemenin bu hafta içinde geleceğini açıkladılar. Ancak bazı mekanlar büyüklüğünden dolayı beklenenden fazla yükleme sürelerine devam edebilir diye de belirtildi.
 
   ReCore, Xbox One ve Windows 10 platformları üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ReCore Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Armature Studio Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler