Read Dead'deki Görünmezlik Büyüsü Kalkıyor

20.05.2010 12:19 Levent Polater

 

Red Dead Redemption Art

 

    Dünden beri alınan raporlar neticesinde, Red Dead Redemption'daki nesnelerin kaybolduğuyla ilgili sorunlar bildiriliyordu. Karakterler, atlar, eller ve silahlar alınan raporlarda kaybolan nesnelerin sadece birkaçıymış.
 
    Ancak Rockstar duruma el attı. Bu enterasan ve tuhaf sorun ile ilgili sorunları düzeltmek için kolları sıvayan Rockstar, oyunda bu ve buna benzer bir sorun görüldüğünde RDRSupportteam@rockstargames.com adresine mail atılmasını istiyor. 
 
    100 milyon dolarlık bir oyuna yakışmayacağını düşündüğümüz bu denli bir sorunun hemen çözülmesi gerekiyor. Yoksa oyunda metrekare başına düşen dolarcıklara yazık olacak. 
 
   
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler