Ready at Dawn: The Order 1886'yı 5 Saatte Bitirmek İmkansız

16.02.2015 13:58 Alkan Adakaner


     The Order 1886'nın yaklaşık 5 saatte bitirildiği yönünde haberler ortaya çıkınca geliştirici Ready at Dawn Studios bir açıklama yaptı. Bu açıklamada söylenilen rakamların (5 saat) doğru olmadığı belirtildi ve o sürede oyunu bitirmek imkansız denildi.
 
    Geliştiriciler kısa süren bazı oyunların uzun süren yapımlardan çok daha iyi iş çıkardığını, oyunların sunduğu deneyimin önemli olduğunu belirtirlerken her şeye rağmen oyunun uzunluğunun da önemsiz olmadığını da vurguluyorlar.
 
    Ready at Dawn'nın patronu  Ru Weerasuriya'nın özellikle şu sözleri dikkat çekiciydi:
 
    "Beni oldukça etkileyen çok kısa oyunlar oynamışlığım var ve bu oyunlar beni 15, 16, 20 veya 30 saat süren oyunlardan daha fazla ne yapabileceğim konusunda hayaller kurmaya itti. Üstelik bu kısa oyunlar bu kadar oynamam yeter, istediğimi aldım diye düşündürdü ve daha fazlasını da istemedim. Bazen bir oyun çok kısa sürse de etkilenmek isterim."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Order: 1886 Platformlar: PS4 Geliştirici: Ready at Dawn Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler