Rebel Galaxy Outlaw'un İlk 15 Dakikası

06.08.2019 11:25 Gazali Çetinkaya

 
IGN, Double Damage Games'in uzayda geçen shooter oyunu Rebel Galaxy Outlaw için 15 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu yayınladı ve videoda oyunun başlangıç kısmı gösteriliyor.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Dodge Sector'da köpek dövüşü, ticaret ve macera.
 
Parasız, şanssız ve sınırları zorlayan Juno Markev'in yakalaması gereken bir katil, ödemesi gereken borçlar ve peşine düşmüş bir sürü bela var. Rebel Galaxy Outlaw; kirli kanun kaçakları, kamyoncular, polisler ve hırsızlarla dolu mavi yakalı suçluların dünyasında geçiyor.
 
Çeşit çeşit uzay araçlarına bin, pislik içindeki uzaybarlarda bilardo oyna, 24 saat müzikle kurtlarını dök ve tehlikeli köpek dövüşlerine tanık ol. Dodge Sector'da geçinmek zor, hakkını aramak daha da zordur.

 
Rebel Galaxy Outlaw 13 Ağustos'ta Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak. PlayStation 4 ve Switch versiyonları ise "önümüzdeki aylarda" çıkacak.

Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rebel Galaxy Outlaw Platformlar: PC Geliştirici: Double Damage Dağıtıcısı: Double Damage Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler