Red Bull Flick Başlıyor!

03.09.2021 18:50 Hamit Can Sayılgan

 
     İlk olarak 2019 yılında Türkiye’de düzenlenen Red Bull Flick, rekabete dayalı ve heyecan verici formatı sayesinde kısa sürede tüm dünyaya yayılmıştı. En iyi CS:GO oyuncularını 2’ye karşı 2 formatında karşı karşıya getiren Red Bull Flick’te etkinlik için özel olarak hazırlanan haritalar kullanılıyor.
 
     Red Bull Flick'in bu yılki konsepti "Get Ready to Ascend", yani "yükselmeye hazır ol" olarak belirlendi. Bu konsept dahilinde hazırlanan haritalar yerin iki kat altından başlıyor ve oyunculara gitgide yükselme şansı tanıyor. Nişan alma kabiliyetine ve refleksine güvenen oyuncular da katları hızla çıkıyor.

     7 Ekim’e kadar sürecek etkinlikte Türkiye’nin en iyi CS:GO oyuncularının yanı sıra CS:GO sahnesinin ünlü isimleri de karşı karşıya gelecekler. İkişer oyuncudan oluşan sekiz takımın yer alacağı Red Bull Flick TurkNet Invitational her hafta Red Bull Twitch Türkiye kanalından canlı yayınlanacak.
 
     Red Bull Flick Dünya Finali 19 - 21 Kasım tarihleri arasında Finlandiya'nın Helsinki şehrinde düzenlenecek. Red Bull Flick Türkiye şampiyonu 30 Ekim'de dünya finali eleme mücadelesine katılacak. Elemelerde ilk sekize giren takımlar ise dünya finaline gitmeye hak kazanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler