Red Dead Lowrider

25.05.2010 15:26 Ersin Kılıç


     Bir çok site ve dergiden yüksek puanlar ile birlikte övgüleri de toplayan Red Dead Redemption'dan ilginç hata videoları gelmeye devam ediyor.
 
     Oyun her ne kadar son zamanlarda oynadığımız en eğlenceli ve Vahşi Batı atmosferini en iyi yansıtan oyunlardan biri olsa da içerisinde bir çok "Bug" yani hatayı da barındırıyor. Daha önceki haberlerimizde Red Dead Redemption'daki "Panter adam, eşşek kadın, uçan geyik ve kovboy köpek" gibi bir çok hatayı sizlerle paylaşmıştık. Bugün ortaya çıkan hata da öncekiler kadar ilginç.
 
     "Lowrider" terimini eminim bir çoğunuz duymuşsunuzdur. veya zıplayan arabalar desem aklınıza gelebilir. 1940'lı yıllarda başlayan ve hala bir çok meraklısı bulunan Lowrider, araçların süspansiyonlarında yapılan bir ayarlama sonucunda ortaya çıkıyor. "Peki konunun Red Dead Redemption ile ne alakası var?" dediğinizi duyar gibiyim.
 
     Oyunu oynayan bazı oyuncular, zıplayan at arabaları ile karşılaşmış. ilk görüşte Lowrider olayını hatırlatan bu sıçrayışların bazıları ise bir hayli yükseklere oluyor. Lafı daha fazla uzatmadan aşağıdaki oynatıcıdan izleyebileceğiniz video ile sizleri baş başa bırakalım.
 





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler