Red Dead Online'ın 2. Haftalık Ödül Görevi Eklendi

26.09.2019 19:01 Özgür Eroğlu

 
Rockstar Games'in en başarılı oyunlarından olan Red Dead Redemption 2'nin online modu Red Dead Online'a haftalık ödül görevleri eklendiğini ve önümüzdeki haftalarda da devam edeceğini sizlere geçtiğimiz hafta bildirmiştik. Geçtiğimiz haftanın haberine dair detaylara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu hafta ise oyuna yine yeni bir görev ve kıyafetler eklendi.
 
Bu haftaki görevde The Wolf Man adlı bir keşiş bulunuyor. The Wolf Man, Isabella Gölü'nün yakınlarında karlı bir dağın eteklerinde bulunuyor. Bölge ayıların ve kurtların yaşadığı bir bölge olduğu için çok dikkatli olmanız gerekiyor. The Wolf Man ölü veya canlı aranıyor ancak daha fazla ödül almak istiyorsanız canlı yakalamanız gerekiyor.
 
The Collector olarak oynayanlar ise Cognac, Beaulieux Pırlanta Yüzük ve Beauchêne Yakut Küpeleri bulup yine Madam Nazar'dan ödülünüzü alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler