Red Dead Online'ın 4. Haftalık Ödül Görevi Eklendi

08.10.2019 23:35 Özgür Eroğlu

 
Rockstar Games'in en başarılı oyunlarından olan Red Dead Redemption 2'nin online modu Red Dead Online'a haftalık ödül görevleri eklendiğini ve önümüzdeki haftalarda da devam edeceğini sizlere geçtiğimiz hafta bildirmiştik. 4. hafta görevleri oyuna eklendi. 
 
Bu haftaki görevleri 14 Ekim'e kadar bitirmeniz gerekiyor. Bu haftaki hedef ise Sergio Vicenza adlı yetenekli bir keskin nişancı. Görevi herhangi bir şerif ofisinden alabilirsiniz.
 
Askerlikten kaçtığından beri silahı kullanımı yüzünden efsane olarak anılan Sergio Vicenza'nın ölümün alâmeti olduğu söyleniyor. “Son büyük operasyonu, Saint Denis Valisi'ne yapılan bir suikast girişimi idi ve Vicenza'nın Roanoke Ridge'teki yangın kulesinde olduğu rivayet edildi. Ancak dikkat: Vincenza’nın adamları, tepeleri tuzaklar ve patlayıcılarla donattıkları söylenen eski askeri askerler. Dikkatli bir şekilde yaklaşın.” 
 
The Collector rolünü oynayanlar ise Cherrywood Comb, Egret Egg ve Bitterweed buldukları taktirde, Madam Nazar'dan güzel bir ödeme karşılığında eşyaları bozdurabilir.
 
Ayrıca GTA Online'a 10 Ekim ile 12 Aralık arasında giriş yaparsanız cadılar bayramı maskesi kazanabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler