Red Dead Redemption 2'de RTX Teknolojisi Bulunmayacak

01.11.2019 22:49 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından olan Red Dead Redemption 2 bildiğiniz gibi 5 Kasım'da PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümünde en çok merak edilen konulardan biri ise grafikleri. 
 
Dün oyunun PC sürümü için 4K görseller paylaşılmıştı ki gerçekten çok güzel duruyorlar. Görsellerin sağ alt kısmında RTX işareti duruyor. Bu da oyuncularda, oyunun RTX teknolojisini barındırdığını düşündürttü. Ancak Nvidia bir açıklama yaparak durumu düzeltti. Görsellerdeki RTX yazısının ekran kartı referansı için kullanıldığını, oyunun RTX teknolojisini bulundurmayacağını söyledi. 
 
Oyunu RTX'li bir şekilde görmek gerçekten muhteşem olabilirdi. Bahsi geçen görsellere buradan, oyunun 4K 60FPS fragmanını buradan ve RTX'in ne olduğunu bilmiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler