Red Dead Redemption 2'nin Satışları 25 Milyon Kopyayı Geçmiş

06.08.2019 01:56 Özgür Eroğlu

 
Yatırımcılar ve analistler için yapılan Take-Two'nun finansal konferansı sırasında Rockstar Games, Red Dead Redemption 2'nin satışı hakkında açıklamalarda bulundu.
 
İcra Kurulu Başkanı Strauss Zelnick, popüler kovboy oyunu Red Dead Redemption 2 satışlarının geçtiğimiz mali çeyreğin sonunda yani 30 Haziran itibariyle 25 milyon kopyayı geçtiğini açıkladı.
 
Ayrıca geçtiğimiz Mayıs ayında Take-Two'nun Grand Theft Auto 5'in satış sayısı konusunda yaptığı tahminleri bugün resmi olarak öğrenmiş olduk. Grand Theft Auto 5'in satışları tam 6 yıl sonra 110 milyon kopyayı geçmiş.
 
Grand Theft Auto 5 2013 yılında ilk kez piyasaya sunulmuştu ve şu an Xbox One ve 360, PlayStation 3 ve 4, son olarak da PC platformunda erişilebilir durumda. PC'ye gelip gelmeyeceği hala merak konusu olan Red Dead Redemption 2 ise geçtiğimiz yılın Ekim ayında çıkışını gerçekleştirmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler