Red Dead Redemption Emülatörle PC'de 300 FPS'te Oynandı!

18.07.2023 14:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Digital Foundry tarafından yayınlanan yeni bir video Red Dead Redemption'ın PC'de 300 FPS'te oynandığı görüntüleri bizlere aktarıyor. Oyun sadece Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkış yaptığından PC'de sadece emülatörler aracılığıyla oynanabiliyor. Yayınlanan videoda ise Xbox 360 emülatörü Xenia öne çıkıyor.
 
Xenia emülatörüyle oyun 300 FPS'de oynandı
 
 
 
Ortaya çıkan bilgilere ve görüntülere göre Xenia, oyunu Playstation 3 emülatörü RPCS3'ten çok daha iyi oynatıyor. En az güç gerektiren bazı sahnelerde Xenia, RPCS3'ten neredeyse üç kat daha hızlı bir deneyimi karşımıza çıkıyor. Örneğin, Xenia'nın 300 FPS almayı başardığı sahnelerde RPCS3 94 FPS alıyor.
 
Digital Foundry tarafından yayınlanan videoda yüksek bir sistemin kullanıldığı belirtiliyor. Xenia emülatöründe 300 FPS alan oyun için 64 GB RAM'e, Intel Core i9 12900K işlemciye ve NVIDIA GeForce RTX 4090 ekran kartına sahip bir sistem kullanılmış durumda.
 
Genel anlamda Xenia emülatörü oyunu oynatacak en ideal program olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca videoda açık olmamasına rağmen bu emülatörde fare ve klavye desteği yer alıyor. Ek olarak da oyun esnasında birçok grafik hatalarının da karşımıza çıktığını söyleyebiliriz. Fakat bu hatalar çok da can sıkıcı değil.
 
İşte yayınlanan video 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler