Red Dead Redemption Remaster Ağustos Ayında Ortaya Çıkabilir

05.07.2023 20:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Yakın zamanda Güney Kore Derecelendirme Kurulu tarafından Red Dead Redemption oyununa yapılan yeni bir derecelendirme hayranları meraklandırdı. Onca yılın ardından yapılan bu derecelendirme akıllara yeni bir sürümü getirdi. Şu anda birçok kaynak bu sürümün önümüzdeki ay yani Ağustos'ta ortaya çıkacağını öne sürüyor.
 
Red Dead Redemption Remaster geliyor
 
 
 
2010 yılında piyasaya sürülen Red Dead Redemption büyük beğeni toplayan yapımlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Serinin ikinci oyunu Red Dead Redemption 2'den farklı olarak ilk oyun sadece Playstation 3 ve Xbox 360 konsolunda yer buluyor. Oyuncular ise artık bu oyunun yeni bir sürümle hem yeni konsollarda hem de PC tarafında olmasını istiyor.
 
Ağustos ayında ortaya çıkacağı öne sürülen Red Dead Redemption'ın remaster sürümünün haricinde bir de zombi temalı yan oyun olan (bağımsız bir genişleme paketi) Undead Nightmare'in yeniden düzenlenmiş sürümünün geleceği iddia ediliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 2 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 3 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 5 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler