Red Dead Redemption Remaster için Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

29.07.2023 19:17 Mehmet Tandoğan

 
 
2010 yılında sadece PlayStation 3 ve Xbox 360 konsollarına çıkış yapan Red Dead Redemption için bir süredir ortalıkta çeşitli söylentiler dolanıyor. Geçtiğimiz süreçte birkaç derecelendirme kurulu tarafından bir anda yeni derecelendirme alan RDR için yeni bir sürüm bekleniyor. Ancak gelişmeler bunlarla sınırlı kalmıyor ve geçtiğimiz günlerde oyunun logosunun güncellenmiş sürümü karşımıza çıkıyor.
 
Oyunun logosu güncellendi ve söylentiler meyvesini vermeye başladı
 
 
 
Red Dead Redemption'ın yeni bir sürümünü beklediğimiz bu dönemde yeni yeni ipuçları aramaya koyuluyor ve çeşitli referanslar bulmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde ise tam da bu yaşandı. Geldiğimiz noktada birçok kişi oyunun logosunun güncellendiğine dair çeşitli referanslar buldu ve yeni logo da gün yüzüne çıktı. Bu gelişmenin ardından gözler tekrardan remaster sürümüne çevrildi. Bu logoda ise birkaç değişikliğin söz konusu olduğu belirtiliyor.
 
Perde arkasında geliştirildiğine inandığımız yeni sürümü şu anda birçok kişi bekliyor ve artık oyuncular birçok platformda oyunun yer bulmasını istiyor. Bu zamana kadar emülatörler üzerinden oynanan yapımın yeni bir sürümünü hem PC oyuncuları hem de yeni nesil konsol oyuncuları deneyimlemek istiyor. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler