Red Dead Redemption'a Bir Video Daha

12.02.2010 17:02 Ersin Kılıç

 
     Rockstar Games'in son dönemlerdeki en iddialı oyunlarından biri olan Red Dead Redemption için yeni bir video daha yayınlandı.
 
     Oyun için daha önce yayınlanan videolarında ana karakterimizi ve oyunun geçeceği dünyadan bazı tanıtım sahnelerine şahit olmuştuk. Bu sefer yayınlanan videoda ise oyunda yer alan yan karakterleri tanıyoruz. Bu karakterler arasında Şerif Leigh Johnson, The Dupities ikilisi ve Ajan Edgar Ross yer alıyor.
 
     Oyunun bu yeni videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Rockstar'ın şimdiden reklamlarına başladığı Red Dead Redemption, 27 Nisanda oyunseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler