Red Dead Redemption'da Ufak Bir Sorun

18.05.2010 16:16 Levent Polater

 
 
  Bugün itibariyle çıkışını yapan Red Dead Redemption için otoriteler ve sitelerin verdiği inceleme notlarından yola çıkacak olursak harika ve kusursuz bir oyun olduğunu söyleyebiliriz.
 
    Oyunu bugün alıp konsollarına takan şanslı kovboylar, oyunda herşeyden keyif alırcasına oynamanın yanında küçük bir sorunla da karşılaşmadılar değil.
 
    Oyunun Xbox Live servisiyle Multiplayer kısmını da görmek isteyen oyuncuların bazıları özellikle bağlantı ve donma sorunları yaşadıklarını açıkladılar. Bu kadar kusursuz bir oyunda böyle ufak bir sorun için aklımıza tek bir söz geliyor, "O kadar sorun kadı kızında da olur."
 
    Ancak bunu dert etmenize gerek yok, çünkü Rockstar'ın çoktan bunu düzeltecek bir yama üzerinde çalışmalara başladığı düşünülüyor. Rockstar'ın bu vahşi batı temalı sandbox oyunu için yakın zaman içinde video incelemesini de sitemizde izleyebileceksiniz. Şimdilik atınıza binin ve Teksas'ın tadını çıkarın.
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 1 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 1 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 2 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 3 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler