Red Dead Redemption'ın Remaster Sürümünden Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

03.07.2023 22:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde Güney Kore derecelendirme kurulu oyunun yayınlanmasından on yıldan fazla bir süre sonra aniden 'Red Dead Redemption' için yeni bir derecelendirme yayınladı. Bu derecelendirmeyle beraber gözler yeni bir remaster sürümüne çevrildi. O zaman elimizde bu derecelendirmeden başka bir şey yoktu ancak şimdi yeni bir podcast böyle bir sürümün gerçekten de geleceğini öne sürüyor.
 
Red Dead Redemption remaster için yeni haberler var
 
 
 
Derecelendirme sonrası gözlerin remaster sürümüne çevrilmesiyle beraber hayranlar yeni detayları aramaya koyuldu. Şimdi ise Sacred Symbols podcast'inin bir bölümünde Colin Moriarty, Red Dead Redemption yeniden düzenlemesinin gerçekten geliştirildiğine dair çeşitli detayları gördüğünü iddia etti. Moriarty ayrıca bu sürümün Ağustos 2023'te karşımıza çıkacağını öne sürdü. 
 
IGN'nin eski yazarı Colin Moriarty'ye göre Rockstar, Red Dead Redemption'ın remaster sürümü üzerinde çok çalışıyor ve gerçekten güzel bir deneyimin bizlere sunulacağını belirtiyor.
 
Red Dead Redemption, 2010 yılında piyasaya sürüldü ve büyük beğeni topladı. Neslin en ikonik oyunlarından biri olarak kabul edilen yapım oyuncular tarafından oynanmaya devam ediyor. Yıl 2018'i gösterdiğinde ise serinin yeni oyunu Red Dead Redemption 2 çıkış yaptı. Ancak o zamandan beri seri sessizliğe büründü ve herhangi bir güncelleme sunulmadı. Şimdi ise hayranlar seriyi hareketlendirecek yeni içeriklerin ve sürümlerin gelmesini bekliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler