Red Faction, ESRB Tarafından PS4 için Listelendi

14.11.2016 20:37 Gazali Çetinkaya

   PlayStation 4 üzerinde bir sonraki PlayStation 2 klasiği oyun Red Faction olacak gibi görünüyor.
 
 
   Ekim ayında derecelendirme kurulu PEGI (Pan European Game Information) tarafından PlayStation 4 için listelenen Red Faction, şimdi ise ESRB (Entertainment Software Rating Board) tarafından listelendi. 
 
   Henüz THQ Nordic kısmından bir resmi açıklama gelmese de muhtemelen Red Faction, PlayStation 4 kullanıcılarına sunulacak. Ek olarak Red Faction 2, ESRB tarafından listelenmese de PEGI tarafından PlayStation 4 için listelenmişti.
 
   PlayStation 4 üzerindeki PlayStation 2 klasiklerine en son Destroy All Humans! ve Rockstar Games'in ilk Red Dead oyunu Red Dead Revolver eklenmişti. Tüm listeye buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler