Red Faction : Battlegrounds, PSN Plus İçin Bedava

RF : Battlegrounds'ta araçların ve mechlerin ön plana çıktığı, 4 kişiye kadar co-op destekli multiplayer modları dikkat çekiyor.
21.03.2011 11:24 Talha Aynacı

 
     Marsta yıkım devam ediyor. Red Faction serisinin son halkası Armageddon öncesinde THQ, arcade havasına sahip multiplayer odaklı Red Faction : Battlegrounds'ı indirilebilir olarak 5 nisan tarihinde PSN marketlerindeki yerini alacağını duyurdu.
 
     Red Faction : Armageddon'da kullanabileceğiniz içeriklere gebe olan Battlegrounds'un fiyatı 10 dolar olacak fakat PS Plus üyeleri bu oyuna bedava ulaşabilecekler. Xbox Live gibi paralı olan PS Plus, Live'da sunulan servislere karşılık farkını böyle ortaya koyuyor. Xbox Live içinse muhtemel çıkış tarihi 6 nisan olarak ön görülüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Faction: Battlegrounds Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 10 Dk önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler