THQ, RF: Battlegrounds'ın Puanlarından Şikayetçi

Battlegrounds araç kullanımı ve taktiksel savaşlar üzerine kurulu bir aksiyon oyunu
17.04.2011 11:13 Alkan Adakaner


     THQ'dan Lenny Brown, Red Faction: Battlegrounds'ın inceleme notlarından şikayetçi. Oyunun Metacritic ortalamasının 100 üzerinden 49 olmasına tepki gösteren yetkili, bazen incelemelerin içeriklerinin son puanlarla örtüşmediğini söyledi.
 
     Battlegrounds'un dünyadaki en iyi oyun olmadığını kendilerinin de bildiğini söyleyen yetkili, 7 puanın belki uygun olabileceğini, ama oyunun 5 puan almasınında adil olmadığını belirtti. 
 
     İnceleme notlarının oyunların satışında önemli bir rol oynadığı biliniyor ve oyun otoritelerinin birbirinden çok farklı puanlar vermesi firmaların da tepkisine yol açıyor. Red Faction: Battlegrounds belki herkese göre değil, ama THQ'ya göre oyun, Red Faction evreninin amacına hizmet eden başarılı bir yapım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Faction: Battlegrounds Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 6 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 7 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 8 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler