Red Johnson's Chronicles'ın Çıkış Tarihi + Videosu

Metropolis şehrinin tasarımı beğeni toplayacak gibi görünüyor
15.04.2011 12:21 Alkan Adakaner


    Lexis Numerique tarafından Playstation 3'e özel olarak geliştirilen "point and click" türündeki macera oyunu Red Johnson's Chronicles'ın çıkış tarihinin 19 Nisan olduğu açıklandı, yani 4 gün sonra oyuna kavuşuyoruz. 

     Bunun yanı sıra oyunun bir videosu da yayınlandı. Bu video'da dedektifimiz Red'in Metropolis Şehrin'deki araştırmaları sırasında başına gelen belalar anlatılıyor. Şehrin en nefret edilen adamının öldürülmesi sonucu dedektif Red ile bu işi aydınlatması için anlaşılır. Sonia adlı bir eskort kız ile kurbanın eşi şüpheliler arasındadır. Polislerin bile suç örgütlerinin işlerine karışmadığı bir ortamda ana karakterimizi zorlu bir macera beklemektedir.

    "Point and click" macera öğelerinin yanı sıra aksiyon ve araştırma sahnelerinin de bulunacağı oyunun yaklaşık 10 saat süreceği söyleniyor. Aşağıda oyunun videosunu izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Johnson’s Chronicles Platformlar: PS3 Geliştirici: Lexis Numerique Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler