Relic, Company of Heroes 2'yi Duyurabilir!

20.12.2011 11:52 Ersin Kılıç


     Warhammer evreni için yaptığı oyunlar dışında dönem dönem farklı isimlerle de adından sıkça söz ettiren Relic Games'in yeni bir oyun üzerinde çalıştığı belirtildi.
 
     PC Gamer dergisinin haberine göre şimdilik başka bir Warhammer oyunu yapmayan Relic Games'in Company of Heroes serisi için bir şeyler yapmaya yoğunlaştığı belirtiliyor. Bu oyunun yeni bir yan oyun veya tamamen geliştirilmiş Company of Heroes 2 olabileceği de belirtilmiş.
 
     Tabi konu ile alakalı THQ veya Relic Games'ten bir açıklama gelmiş değil. Umarız başarılı bir RTS olan Company of Heroes'in devamı duyurulur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Company of Heroes: Tales of Valor Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: THQ Tür: RTS Çıkış Tarihi: 9 Nisan 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 44 Dk önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 1 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 2 Saat önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler