THQ Yeni Company of Heroes'u Onayladı!

25.01.2012 17:43 Samet Konuksal


     Çıkışından uzun bir süre geçmesine rağmen hâla daha sadık bir oyuncu kitlesine sahip olan Company of Heroes hayranları, sevinme vakti! Geçtiğimiz dönemde söylentisi çıkan yeni Company of Heroes oyunu onaylandı!
 
     Bugün yayınlanan THQ'nun durum raporunda firma, Saints Row: The Third'ün satış rakamlarının yanı sıra yeni stratejilerini ve şuan yapım aşamasında olan oyunlarını açıkladı.
 
     Raporda belirtilenlere göre THQ'nun 5 alt stüdyosu, şuan için UFC Undisputed 3, Darksiders II, yeni Company of Heroes, inSANE, yeni Saints Row ve yeni bir Warhammer 40.000 oyunu adına çalışıyor.
 
     Ayrıca bu markaların yanı sıra, geçmişte Assassin's Creed ve Prince of Persia gibi oyunların yapımında çalışmış Patrice Désilets'in liderlik ettiği yeni stüdyodan da yepyeni bir proje geliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Company of Heroes: Tales of Valor Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: THQ Tür: RTS Çıkış Tarihi: 9 Nisan 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler