Remedy Alan Wake 2 Üzerinde Çalışmış Fakat Proje Başarılı Olmamış

04.04.2019 14:20 Gazali Çetinkaya

 
Remedy Entertainment'ın aksiyon psikolojik gerilim oyunu Alan Wake devamı en çok istenen oyunlardan birisi ve aslında stüdyo geçmişte hayranların bu isteğini yerine getirmeye çalışmış fakat işler pek yolunda gitmemiş.

PAX East 2019 etkinliğinde VG247, Remedy Entertainment iletişim müdürü Thomas Puha'ya devam oyununun olasağını sormuş ve şu yanıtı almış.

"Yıllar önce Alan Wake üzerinde çalışmıştık fakat bir sonuca varmadı. Bu yüzden şu an hiçbir şey yok – önümüzdeki bir kaç yıl boyunca çok yoğunuz. Alan Wake fikri mülkiyet haklarına sahibiz fakat asla bu kadar basit değil, ama evet, fikri mülkiyet hakları bizde."

Thomas Puha ayrıca kendilerini Alan Wake 2 üzerinde tekrar çalışmaktan alıkoyan üç şeyin olduğunu söyledi. Bunlar zaman, para ve kaynak.

2015'in başlarında Polygon, iptal edilen Alan Wake 2 hakkında detaylar ve prototip oynanış görüntüler paylaşmıştı. Buradaki haberden göz atabilirsiniz.  
 
Son olarak, Alan Wake'i temel alacak live-action televizyon dizisi yolda. Onun da detaylarına buradaki haberden ulaşabilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler