Remedy: "Alan Wake 2 İçin Umutlarımızı Bitirmedik"

15.08.2015 21:43 Samet Konuksal


    Max Payne ve Alan Wake gibi hikaye odaklı serilerle tanıdığımız Remedy, şu sıralar Quantum Break'i geliştiriyor. Quantum Break'ten önce yeni bir Alan Wake projesi üzerinde çalıştığı, fakat bu projenin iptal edildiğini öğrendiğimiz Remedy, Alan Wake 2 konusunda umutlarını sürdürüyor.
 
    Konuyla ilgili konuşan firmanın yöneticisi Sam Lake, "Quantum Break kesinlikle Remedy'den bekleyeceğiniz bir oyun olacak. Dolayısıyla daha önceki oyunlarımızı beğendiyseniz Quantum Break de sizi mutlu edecektir. Eski oyunlarımıza olan bağımızı koparmıyoruz. Daha önceden Alan Wake'i devam ettirmek için ne kadar tutkulu olduğumuzu söylemiştim. Bu konudaki umutlarımız hala sürüyor. İlerleyen dönemlerde Alan Wake serisine geri dönmeyi çok istiyoruz." sözlerini söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 11 Dk önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 1 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 2 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler