Remnant 2 Resmi Olarak Duyuruldu

09.12.2022 13:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Gearbox Publishing ve geliştirici Gunfire Games, Remnant: From the Ashes'ın devamı niteliğinde souls-like aksiyon rol yapma oyunu Remnant II'yi duyurdu. Oyun, 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
Devam oyunu 2023 yılı içerisinde geliyor
 
 
 
Remnant II, karanlık bir dünyayı bizlere sunacak. Bu oyunun dünyasında yeni ölümcül yaratıklar ve tanrı benzeri patronlar - bosslar yer alacak. Çok satan ilk oyun Remnant: From the Ashes'ın devamı niteliğindeki bu yapımı tek başımıza veya iki arkadaşımızla beraber oynayabileceğiz.
 
Oyunda ilerlemek için zorlu düşmanların üstesinden gelmeye çalışacak ve insanlığın yok olmasını önleyeceğiz. Tüm bunları başarmak ve hayatta kalmak için de kendi becerilerimizi geliştirebilecek ve oluşturduğumuz ekiple beraber yola koyulacağız.
 
Oyun içerisinde yoğun aksiyon sekansları, keşfedilecek yeni dünyalar, yeniden oynanabilirlik seçenekleri, yeni ilerleme sistemi ve daha fazlası yer alacak.
 
- Steam sayfası
 
Remnant 2 duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Remnant: From the Ashes Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gunfire Games Dağıtıcısı: Perfect World Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 1 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 2 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 2 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 2 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler