Renegade Kid, 3DS'e Korku Oyunu Yapabilir

Dementium oyunları çok beğenilmişti
27.11.2011 10:42 Alkan Adakaner

      Eğer korku oyunlarını seviyorsanız ve DS kullandıysanız sanırım Dementium adlı oyunu duymamanıza imkan yok. Renegade Kid adlı firma tarafından geliştirilen bu oyun DS kullanıcılarının favorileri arasındaydı.
 
     Dementium'un yanı sıra Moon adlı oyun ile tanıdığımız Renegade Kid bu oyunların devamını 3DS ekranlarına getirebilir. Firmanın yetkililerinden Jools Watsham'ın açıklamasına göre Dementium veya Moon'un yanı sıra 3DS için yepyeni bir oyun da yapabilirlermiş.  
 
     Açıkçası 3DS ekranlarına yeni bir Dementium oyunu görmeyi çok isteriz. DS ekranlarında severek oynadığımız bu oyunun 3DS ekranlarında 3D görüntü kalitesiyle nasıl görüneceğini merak etmemek elde değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 1 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 1 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 2 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 3 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler