Renegade Kid Korsan Oyundan Çekiniyor

Dementium gibi kaliteli oyunların sayısının artması için korsan oyuna karşı çıkmak gerekiyor
01.01.2013 10:47 Alkan Adakaner


     Bir süredir internette Nintendo 3DS'in hacklendiğine yönelik görseller dolaşıyor. Neyse ki 3DS'te henüz korsan oyun oynanamıyor. Bu türden haberlerin artması ise oyun geliştiricilerini üzüyor. DS için ünlü korku oyunu Dementium serisini geliştiren Renegade Kid de hack haberleribe üzülenler arasında.
 
     Renegade Kid yetkilileri eğer 3DS korsan oyun oynatmaya başlarsa, bu konsolu desteklerini çekmekten başka çarelerinin olmadığını söylüyorlar. Bunun nedeni ise DS'te Dementium serisinin başına gelenlermiş.
 
    Yetkililer, ilk Dementium oyununun 100.000'den fazla sattığını, Dementium II'nin ise bu satış rakamının ancak yarısına ulaştığını belirtiyorlar. Bunun nedeni ise korsan oyunmuş. Özellikle Avrupa bölgesinde oyunun satışları oldukça düşük kalmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dementium : The Ward Platformlar: DS Geliştirici: Renegade Kid Dağıtıcısı: South Peak Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 42 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler