Renegade Ops'un PC Sürümü Yine Ertelendi

Renegade Ops için sıkı bekleyiş devam ediyor.
20.10.2011 23:08 Levent Polater

 
    İşte bu kötü oldu. PC oyuncuları bir süredir Renegade Ops'un Steam'de gözükmesini bekliyorlardı ve en son verilen çıkış tarihi dünü gösteriyordu. Ancak alınan bilgilere göre Renegade Ops'un PC sürümü yine ertelenmiş.
 
    Oyunun Steam sayfası güncellenmiş ve yeni çıkış tarihi olarak bu ay sonu gösteriliyor. Araçlar kullanarak bölge kontrolü sağlamaya çalıştığınız Renegade Ops'un konsol sürümleri çıkalı epey oldu. Bu sefer de oyunun ertelenmemesini umuyoruz.
 
    Oyuncuların tek kişilikten 4 kişilik online ve 2 kişilik offline split-screen co-op deneyimine sahip olduğu Renegade Ops'un en son yayınlanan videosuna aşağıdan göz atıp bir fikir sahibi olabilirsiniz. Oyunun PC için gösterilen yeni çıkış tarihi artık 27 Ekim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Renegade Ops Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler