Requiem: Avenging Angel Oyunu GOG Platformunda Ücretsiz

10.09.2023 13:39 Mehmet Tandoğan

 
 
GOG tarafından kullanıcılara sunulan Sonbahar İndirimi kapsamında dördüncü ve son ücretsiz oyun güncellendi. Bu kapsamda Requiem: Avenging Angel adlı oyunu şu anda ücretsiz olarak GOG kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunu 11 Eylül'e kadar elde edebilirsiniz.
 
Requiem: Avenging Angel
 
 
 
Cyclone Studios tarafından geliştirilen ve Ziggurat Interactive tarafından yayınlanan Requiem: Avenging Angel, ilk olarak 1999'da piyasaya sürüldü. Oyun 3 boyutlu grafik sistemiyle beraber karşımıza çıkıyor ve birinci şahıs aksiyon deneyimini aktarıyor. 
 
Diğer taraftan Requiem: Avenging Angel'ın fiyatı şu anda Steam'de 9,99 dolar. 
 
- GOG sayfası
 
Öte yandan GOG'un 11 Eylül'e kadar sürecek Sonbahar İndirimi sırasında daha önce dağıtılan oyunlar arasında ise Hero of the Kingdom II, King's Bounty ve Ghost Master yer alıyordu. Son olarak Eylül ayının Prime Gaming üyelerine yönelik 'ücretsiz' oyunları arasında Football Manager 2023 ve Dexter Stardust: Adventures in Outer Space yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GOG Platformlar: PC Geliştirici: GOG Dağıtıcısı: GOG Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 14 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler